Dekaler

Här beställer du kostnadsfritt dekaler för att märka insamlingbehållare för plast-, pappers- och metallförpackningar samt tidningar. För glasförpackningsdekaler kontakta Svensk Glasåtervinning direkt.

När du beställler - Du måste fylla i alla fält markerade med en röd stjärna för att din beställning ska skickas till oss.

Använd gärna funktionen Ctrl och + för att zooma webbsidan i din webbläsare.

Skriv ut på papper

Bäst för miljön. Dekaler för pappers-, plast-, metallförpackningar samt tidningar, kan du också skriva ut på papper. Klicka på den bild du vill ha, ett nytt fönster öppnas och du kan sedan välja att skriva ut.

Sorteringsdekalerna pappers-, plast- och metall. tidningar och glas öppnas som jpg i eget fönster när du klickar på dem. Spara på din dator och välj skriv ut. De fyra nedre dekalerna öppnas som pdf.

Dekal papper
Dekal plast
Dekal plast
Dekal tidning
Dekal glas färgat
Dekal glas ofärgat
Dekal pappersförpackning
Dekal plastförpackning
Dekal metallförpackning
Dekal tidningar

Dekalerna som du beställer nedan levereras så fort som möjligt

OBS! Med dekalerna får du en följesedel från vår dekalleverantör, där en fraktsumma är specificerad - den ska du INTE betala, FTI står för hela kostnaden.

Märkningsdekaler
30x30 cm
Sorteringsdekaler
30x30 cm
Märkningsdekaler för synsvaga
6 cm hög
Tilläggsdekaler till sorteringsdekal
10x30 cm. Texten från sorteringsdekalen översatt till engelska och tyska. Sätts upp intill sorteringsdekalen. (Finns inte för tidningsbehållare).Övrigt dekalsortiment

AnvändningLeveransuppgifter:Viktigt om leveransuppgifter!
Det är viktigt att du skriver gatuadressen och gatans postnummer - inte box och boxens postnummer. (Sök på www.posten.se om du inte vet gatans postnummer.)