2019-11-27

Returkartong får ny vd

Ingrid Näsström blir ny vd för Returkartong med tillträde under våren 2020.

Ingrid Näsström, ny vd för Returkartong

Returkartong är en av FTI:s ägare och ansvarar för att ta hand om insamlade pappersförpackningar och se till att de återvinns i så hög grad som möjligt. I takt med höjda återvinningsmål och ett stort fokus på cirkularitet blir uppdraget att vidareutveckla återvinningsprocessen allt viktigare. Som ny vd för Returkartong ska Ingrid Näsström leda arbetet med att utveckla framtidens återvinning av pappersförpackningar.

- Med ett allt större intresse för återvinning och hållbarhet i hela samhället, står Returkartong inför spännande utmaningar. Det kommer att krävas kunskap, affärsmässighet, driv, initiativförmåga och god kommunikativ förmåga för att ta Returkartong till nästa nivå. Med sin erfarenhet och sin personlighet, är Ingrid helt rätt för den här rollen och jag är mycket glad att vi nu kan presentera henne som vår nya VD, säger Göran Holm, styrelseordförande i Returkartong.

Ingrid har en bred och djup erfarenhet från återvinningsbranschen med inriktning främst på materialåtervinning . Hon har haft fler olika VD-roller, bland annat på miljöföretaget Renova samt på återvinningsföretaget Kuusakoski. Senast kommer hon från rollen som VD för Teknikföretagens Branschgrupper AB som är ett dotterbolag till Teknikföretagen.

Har inga servicemeddelanden...