Kommunikation

Länka gärna till våra tjänster från er webbplats eller andra kanaler.

Material Insamlingsresultatet 2018

Statistiken för FTI:s insamling 2018 är nu publicerad på vår sida för statistik. För att underlätta för er på kommun och kommunalt bolag har vi tagit fram lite material för er webbplats och sociala medier, som du kan ladda hem nedan. Materialet är fritt att använda och att lägga till och dra ifrån information. Vill ni ha en annan eller fler bilder, besök vår bildbank.

Text för webbenWord

Grafik för sociala medier

Bild

Hitta en återvinningsstation

Gör det lätt för dina kommuninvånare att hitta sin närmaste återvinningsstation genom att hänvisa till vår tjänst Hitta din återvinningsstation. Du kan också beställa koordinaterna till återvinningsstationerna om du vill visa ut i en egen karttjänst.

Sortera rätt

Länka till vår sorteringsguide och sprid kunskap om om hur man sorterar. Vi har också sorteringsinformation på flera språk.

Följ oss på Facebook

Vi finns på Facebook och publicerar inlägg för konsumenter. Följ oss gärna och dela våra inlägg i era kanaler.

www.facebook.com/ftiab

På kampanjsajten Låt gammalt bli nytt finns material som är lätt att hänvisa till i er kommunikation. Till exempel svar på vanliga myter om återvinning, vad som händer med det insamlade materialet, och förvaringslösningar för hemmet.

Kontakt

Vid frågor kontakta kommunikationsavdelningen på kommunikation@ftiab.se

Underhållsarbete

Torsdagen 19 september kommer vi genomföra underhållsarbete. På grund av detta kan webbplatsen vara otillgänglig från cirka 20:00. Vi ber om överseende för de olägenheter som detta kan innebära för användare av webbplatsen.

För entreprenörer: Serverunderhållet påverkar även vår logistikportal som kommer att ligga nere under samma tidsperiod.

För kunder: Serverunderhållet påverkar även vår kundportal som kommer att ligga nere under samma tidsperiod.

sv