fti vill möjliggöra fler affärer

Nästan 4,6 miljoner hushåll i Sverige är dina potentiella kunder och fastighetsnära insamling är så mycket mer än insamling av förpackningar och tidningar. Kartläggning, utbildningar, utbyggnad av miljörum och statistiktjänster är sådant som kan ingå i ditt och andra entreprenörers erbjudande. Det i sin tur innebär att varje avtal med en fastighetsägare eller bostadsrättsförening är unikt.

Vad kan då vi på FTI hjälpa till med? Förutom våra guider som du kan ladda ner här på hemsidan, finns också ett digitalt stöd där intresserade fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kan söka efter entreprenörer för offertförfrågningar och liknande. Vi har också kartlagt marknaden för att underlätta för er att bearbeta det segment som passar ert erbjudande bäst.

Men fler insatser behövs, tveka därför inte att höra av dig till oss med idéer eller synpunkter som kan stimulera till nya innovativa lösningar för fortsatt utbyggnad av den fastighetsnära insamlingen i Sverige. Här kan du ladda ner guiden Här hittar du intresseanmälan för fastighetsägare