2017-12-14

Finalisterna till Återvinningsgalan 2018 klara

Årets nominerade till Återvinningsgalan 2018 är nu klara. Vi är med och presenterar årets återvinningskommun där de nominerade är Lunds kommun, Borlänge kommun samt Hässleholms kommun.

– Borlänge kommun har ett stort engagemang i återvinningsfrågor, säger Mia Steinbach, regionchef på FTI. Tillsammans med Borlänge Energi har FTI deltagit i Fågelmyra on tour och på det sättet utökat möjligheterna till ökad insamling av förpackningar och tidningar.

Återvinningsgalan har arrangerats sedan 2009 och arrangeras av tidskriften Recycling i samarbete med branschorganisationerna Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna. Galan äger rum 25 januari. Totalt utses vinnare i sju olika kategorier, förutom Årets återvinningskommun bland annat Årets avfallsanläggning och Årets återvändare.

Läs mer om Återvinningsgalan och se samtliga nominerade

sv

Serverunderhåll

Torsdagen den 22 mars kommer vi mellan klockan 15:00-22:00 ha ett planerat serverunderhåll. Under denna tidsperiod kommer vår webbplats att ligga nere. Vi ber om överseende för de olägenheter som detta kan innebära för användare av webbplatsen.

För entreprenörer: Serverunderhållet påverkar även vår logistikportal som kommer att ligga nere under samma tidsperiod.

För kunder: Serverunderhållet påverkar även vår kundportal som kommer att ligga nere under samma tidsperiod.