2017-11-14

Göteborg: Trafikkaos under EU-toppmöte kan försena återvinningen

Fredagen den 17 november kommer stats- och regeringschefer från EU:s 28 medlemsländer samlas i Göteborg för ett möte om rättvisa arbetsvillkor och tillväxt. I samband med detta kommer vägar att stängas av och framkomligheten kommer att begränsas både under torsdagen och fredagen.

Detta påverkar naturligtvis vår verksamhet då vår personal kan få svårt att komma fram för att städa och tömma behållare för förpackningar och tidningar på vissa återvinningsstationer. Vi ber våra återvinnare om överseende med om det därför kan bli fullt i insamlingsbehållarna.

Vi ser över våra städningar och tömningar under dessa dagar. Störningarna kan komma att medföra att vi tömmer på lite annorlunda tider onsdag till söndag för att förebygga och komma ikapp, säger Magnus Örnborg, Regionchef FTI.

Har du möjlighet att vänta några dagar med att lämna dina utsorterade förpackningar och tidningar till återvinning, underlättar du för oss att komma ikapp med att göra miljön kring återvinningsstationerna framkomlig och trevlig igen.