driftschef

Nu söker vi en driftschef som utgår från huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. I rollen som driftschef ansvarar du för logistiska frågor som t.ex. planering kring tömning och städning av återvinningsstationer och du har regelbundna kontakter med avfalls- och renhållningsentreprenörer. Du kommer att ansvara för uppföljning kring avtal och villkor, budgetering, utfall samt säkerställande av datakvalitet. Vidare kommer du att administrera rapportering och analyser, samt hela tiden arbeta med att ständigt förbättra verksamheten inom ditt område.

Krav

Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning logistik eller motsvarande och har 3-5 års erfarenhet av arbete inom logistik och eller avfallsindustri. Du är van datoranvändare, har goda kunskaper i Excel och erfarenhet från att följa upp och arbeta med budget. Du pratar flytande svenska och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är självgående, flexibel och är utåtriktad. Du har god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta strukturerat.

Meriterande: Erfarenhet av att tolka avtalsrätt, leda projekt samt att analysera och presentera data.

Ansökan

Du ansöker via www.Logent.se/lediga-jobb och då vi arbetar löpande med urvalet välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.